Historia e Pidhi

Kurt Kristensen

Prezzo
€ 4,49

Histori

e Pidhi

është një libër origjinal

në historinë e Visual organeve femra.

Gjurmët e autorit nga parahistorinë

sot si

njeriu ka përfaqësuar gjininë femërore, dhe cilat ishin kuptimet që lidhen me

ato. Temat

trajtohen nga autori ndjek një historik të gjerë

dhe kuadri kulturor që përfshin shekuj të historisë sociale të grave

në mënyrë që të hedhin dritë mbi

motivet kulturore që ishin baza e teorive

dhe besimet organeve femra.

  • Formato Ebook

    EPUB

  • Dispositivi supportati

    Kobo, Androids, iPhone/iPad, E-Readers, Computer (Mac/PC)