Kohezgjatja e jetes

Fratelli Grimm

Prezzo
€ 3,99

Gjatesia e jetes eshte nje perralle shume origjinale e vellezerve Grimm e cila tregon zhvillimin e vete jetes duke pershkruar me ironi te gjitha fazat e saj. Kater kafshet e perfshira ne kete perralle, nje prej te cileve eshte njeriu, perfaqesojne momente te percaktuara te ekzistences sone.Argumenti qe trajtohet ne kete perralle, ben kete te fundit te pershtatshme per cdo moshe sepse eshte e ilustruar ne menyre zbavitese dhe origjinale ne te cilen alternohet fumeti me ilustrimin klasik.Il testo qui pubblicato rappresenta la traduzione in albanese, curata da Vjola Myrto, della “Durata della vita”, la nota favola dei fratelli Grimm.

  • Formato Ebook

    PDF

  • Dispositivi supportati

    Kobo, Androids, iPhone/iPad, E-Readers, Computer (Mac/PC)